Bilal Dik üye
| Konu: SEN GİDERKEN.. Çarş. Ara. 17, 2008 7:01 pm | |
| Yalanmış meğer herşeyin Yalanmış verdiğin sözlerin Hiç düşünmedinmi sonun ne olur Beni insafsızca terkederken gülüm.
Bendeki resimlerini verdim eline Takarsın artık o kırmızı kuşağı beline Ardına dönüp bakmadan gidersin yeni evine Hiç düşünmedinmi sonun ne olur Beni insafsızca terkederken gülüm
Belkide birdaha gülmeyecek yüzüm Çaresizliğe teslim oldu artık özüm Biliyorum kan ağlayacak iki gözüm Hiç düşünmedinmi sonun ne olur Beni insafsızla terkederken gülüm.
Vardı elbet sana söyleyecek bir kaç sözüm Seni hep özleyeceğim canım iki gözüm Görüyorum hep asık bana karşı yüzün Hiç düşünmedinmi sonun ne olur Beni insafsızca terkederken gülüm
Yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm Ne olur gitme beni terketme gülüm Bilmiyorum kaldımı görecek birkaç günüm Hiş düşünmedinmi sonun ne olur Beni insafsızca terkederken gülüm.
Sen gittin biliyorumki öleceğim Sanmaki ben birdaha güleceğim Seni sevdiğim gibi bir başkasını seveceğim Hiç düşünmedinmi sonun ne olur Beni insafsızca terkederken gülüm.
Sana nekadar yalvardım,söyledim Gitme,gitme gülüm daha ayrılık için çok erken Bir gün pişman olurda dönmek istersen hatırla o günü Sana nekadar yalvarmıştım Sen Giderken..... | | Mustafa Bilal Dik
|
| |
|